Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Destinatie: Japan

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI - TOKYO
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 22:30 in aeroportul ‘Henri Coanda’ si plecare spre Doha la 00:35 cu zborul QR220. Noapte in avion.
Ziua 2. TOKYO
Sosire in Doha la 05:20 si continuare spre Tokyo la ora 06:45 cu QR 812. Sosire in aeroportul Haneda din Tokyo la 22:40. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare in Tokyo la hotel 3*in apropierea parcului Ueno, faimos pentru ciresii sai.
Ziua 3. TOKYO 
Mic dejun. Tur de oras Tokyo pe jos si folosind mijloacele de transport in comun: se intra in ritmul locuitorilor si al orasului pentru o zi, intr-o experienta de neuitat, in stilul de viata al japonezilor de rand,  in contact direct cu  ei  in viata de zi cu zi vizitand cateva obiective turistice mai importante: Ginza, cea mai cunoscuta zona de restaurante si shopping, cu toate marile firme prezente, unde un metru patrat poate sa ajunga si la 100,000 de Euro! Koukyo Gaien, adica parcul din fata Palatului Imperial, de unde se vad cele doua poduri de la intrarea in palat, Nijubashi. Asakusa - cu templul  Senso-ji, mai este cunoscut si sub numele de Kannon-sama de localnici, unul din cele mai vechi si populare temple din Tokyo, cu Nakamise, o zona comerciala din preajma templului, plina de magazine traditionale cu prajituri, evantaie, kimonouri, ce redau atmosfera unui Tokyo de odinoara. Dejun la un restaurant local. Plecam cu vaporasul pe raul Sumida, vizitam gradinile Hamarikyu. Dupa masa mergem in Odaiba, cea mai noua zona din Tokyo, construita pe o insula artificiala unde privim apusul soarelui si Rainbow Bridge ce se reflecta in golful Tokyo. Seara ne vom plimba prin parcul Ueno si vom admira ciresii infloriti. Cazare in Tokyo la hotel 3*.
Ziua 4. TOKYO – KAWASAKI – KAMAKURA – FESTIVALUL FERTILITATII
Mic dejun. Plecam cu autocarul spre orasul Kawasaki (drum de aproximativ o ora) si participam la Festivalul fertilitatii, Kanamara Matsuri. Nu e o experienta pentru pudici, pentru ca acest festival, de altfel religios, shintoist, are in centru falusul. Atmosfera e incredibila: calugarii poarta pe umeri altare cu falusuri uriase, participantii incearca sa le atinga pentru noroc, prosperitate, armonie in cuplu si fertilitate. Se pot cumpara diverse obiecte cu forme falice, de la mici penisuri sfintite in templu, la inghetate colorate. Dupa numarul mare de participanti din fiecare an, putem spune ca, fie festivalul e foarte eficient (si cei care-l sarbatoresc obtin ce isi doresc), fie e pur si simplu foarte distractiv. Mergem apoi mai departe, la Kamakura (aproximativ o ora,iîn functie de trafic), in prima capitala a Japoniei medievale. Kamakura a fost si este inca un centru spiritual in Japonia, asa ca ne linistim dupa festival in Sanctuarul shintoist Tsurugaoka Hachimangu este foarte spectaculos si important istoric pentru acest oras. De la povesti cu shoguni mergem sa vedem o statuie de-a lui Buddha din 1252, Kamakura Daibutsu, iar mai apoi ne plimbam pe Komachi-dori spre gara Kamakura si profitam de acest timp liber pentru cumparaturi inainte de intoarcerea la Tokyo. Bagajele mari vor fi trimise de la Tokyo la Osaka, prin curier rapid (maxim un bagaj de persoana). Ne vom pregati cate un bagaj de mana pe care il vom lua cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru o noapte/ 2 zile. Cazare Tokyo la hotel 3*.
Ziua 5. TOKYO – HAKONE – MUNTELE HUJI – OSAKA
Mic dejun. Plecare dimineata cu autocarul catre Hakone, parte din parcul national Fuji-Hakone-Izu. Localitatea este cunoscuta pentru nenumaratele izvoare de ape termale. In afara de panorama muntelui Fuji (daca vremea este buna), zona este faimoasa in Japonia pentru peisajele sale deosebite si activitatile din aer liber. Mergem intr-o plimbare cu vaporasul pe lacul Ashi (format in craterul vulcanului Hakone), dupa care, daca vulcanul este linistit, luam telecabina catre Valea Owakudani, veche de 300 de ani. Are origine vulcanica si este inca activa; vom vedea anuri sulfurosi iesind din pamant! Specialitatea locala sunt ouale fierte in aceste ape termale, negre si cu un gust usor sulfuros, despre care se spune ca va pot prelungi viata cu pana la 7 ani. Dejun la un restaurant local, dupa care plecam cu autocarul catre Tokyo, apoi cu trenul Shinkansen in Osaka. Sosire Osaka, transfer la hotel si cazare hotel 3*.
Ziua 6. OSAKA - KYOTO
Mic dejun. Continuam sa exploram Japonia cu partea ei traditionala, istorica la Kyoto, orasul care are 17 obiective inscrise in patrimoniul UNESCO. . Vizite la: Palatul Nijo-jo, fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu si a urmasilor sai, patrimoniu UNESCO, Templul pavilionului de aur Kinkakuji, patrimoniu UNESCO,  actualmente templu ZEN, Ryoan-ji sau templul Dragonului Pasnic, cunoscut pentru gradina Zen cu 15 pietre. Seara mergem in cartierul Gion, unde cu noroc se pot observa Maiko, ucenicele Gheiselor. Intoarcere in Osaka cu trenul si transfer la hotel. Cazare in Osaka la hotel de 3*.
Ziua 7. OSAKA - NARA 
Mic dejun. Astazi vom pleca intr-un circuit, cu trenul, pana la Nara. vom vizita Templul Todaiji, cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buda de bronz din Japonia , Daibutsu (patrimoniu UNESCO). Urmeaza o plimbare in Parcul Nara, cu peste 1200 de caprioare, considerate mesagere ale zeilor Shinto . Ne intoarcem cu trenul la Osaka, orasul comerciantilor si al luminilor de neon. Cazare in Osaka la hotel de 3*. 
Ziua 8. OSAKA – HIROSHIMA – MIYAJIMA 
Mic dejun. Ne intalnim in holul hotelului si plecam cu trenul “Shinkansen” catre Hiroshima, ( 282 km in 2 ore!). Plecam cu ferry direct catre Miyajima, unul dintre cele mai frumoase 3 locuri din japonia. Vom vizita Sanctuarul shintoist Itsukushima  cu  faimoasa poarta Torii, care da in timpul fluxului senzatia ca pluteste pe apa. Plecam cu ferry-ul inapoi catre Hiroshima, unde luam autobuzul local cateva statii pentru a vedea “Muzeul si Parcul Memorial al Pacii” cu “domul bombei atomice, A-Bomb Dome”, locul in care a cazut bomba atomica, actualmente loc de reculegere. Luam tramvaiul si mergem la hotel. Bagajele mari vor fi trimise de la Osaka la Beppu, prin curier rapid (maxim un bagaj de persoana). Ne vom pregati cate un bagaj de mana pe care il vom lua cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru o noapte/ 2 zile. Cazare in Hiroshima la hotel 3*.
Ziua 9. HIROSHIMA – BEPPU
Mic dejun. Plecam de dimineata cu trenul Shinkansen catre Kyushu, insula sudica a Japoniei, apoi trenul catre Beppu. Beppu este cea mai faimoasa statiune de bai termale din Japonia, producand mai multa apa fierbinte decat oricare alta statiune din tara, cu peste 2800 de izvoare, intr-o gama inegalabila, pornind de la izvoarele termale uzuale, la baile fierbinti de namol, de nisip si de aburi. Ne cazam si ne bucuram de ryokan, hotelul in stil japonez. Ne vom relaxa in baile termale ale hotelului dupa care vom pleca la cina la un restaurant local. Cazare in Beppu la hotel traditional japonez de 4*.
Ziua 10. BEPPU – FUKUOKA - BUSAN
Mic dejun. Pornim in circuit cu autocarul, vizitand cateva din cele opt iaduri din Beppu, izvoare fierbinti spectaculoase ce trebuie neaparat sa fie vazute si admirate: Umi Jigoku sau Iadul marin, un lac cu apa fierbinte, albastra, Oniishibozu Jikoku sau Cap Ras de Calugar, numit astfel datorita formelor bulelor de aer ce ies permanent la suprafata acestor lacuri de namol, Shiraike Jigoku, un lac de apa laptoasa fierbinte numit Lacul Alb, Chinoike Jigoku sau Lacul de sange, cel mai “fotogenic” dintre toate datorita apei sale sangerii, Tatsumaki Jigoku, gaizer fierbinte ce erupe timp de 30-40 minute la fiecare 6-10 minute. După vizite luam autocarul spre Fukuoka(2 ore) si  de aici ferry-ul catre Busan (Coreea) (aproxomativ  3 ore). Sosire in Busan, a doua metropola a Coreei de Sud dupa Seoul, la aprox 18:55. Ne intalnim cu ghidul local, dupa care vom face transferul la hotel. Cazare si cina in Busan la hotel 4*.
Ziua 11. BUSAN - GEONGJU
Mic dejun. Tur Panoramic Busan, denumit si „capitala estivala a Coreei” datorita plajelor sale. Se viziteaza Templul Beomesoa, din secolul 7, situat la baza muntelui Geumjeongsan. Plecam apoi la Gyeongju la 70 km. Gyeongju cu o istorie de 2000 mii de ani, oras in Patrimoniu Unesco, cu o concentrare remarcabila de pagode, temple, palate din perioada infloritoare a dinastiei Silla, din sec 7-10. Se vor vizita: Templul Bulguksa, cel mai frumos si bine cunoscut templu din Coreea (sec. 6)  si Grota Seokguram, din sec 8, cu o statuie impresionanta a lui Budha privind catre mare, inconjurat de 10 discipoli; temple artificiale din granit, ambele temple reprezinta esenta culturii coreene budiste inscrise in Patrimoniul Unesco; Observatorul Cheomseongdae, cel mai vechi observator astronomic din Asia de est, construit din 362 de blocuri din granit ce reprezinta cele 362 de zile ale anului lunar; Lacul Anapji, lac artificial din sec 14, construit de regele Munmu. Cina la un restaurant local. Cazare Gyeongju la hotel de 4*.
Ziua 12. GEONGJU - SEOUL
Mic dejun. Azi ne vom continua deplasarea catre Seoul. In drum vom vizita Muzeul Satului Coreean, un muzeu in aer liber in care sunt reproduse aproximativ 260 de gospodarii si de 20 de ateliere, astfel incat  vizitatorii pot sa arunce o privire asupra vietii si traditiilor coreene. Dejun la un restaurant local. Dupa sosire in Seoul vom vizita: poarta Namdaemun, poarta de intrare in oras si piata de noapte Namdaemun din imediata apropiere. Pentru doritori, optional, vom organiza un program la faimosul spectacol Nanta, urmat de o cina la un restaurant local. Spectacolul Nanta  consta in numere de acrobatie, magie, pantomima si participarea publicului, toate pe fundalul muzicii traditionale coreene Samul Dori. Cazare Seoul la hotel de 4*.
Ziua 13. SEOUL
Mic dejun. Ziua incepe cu turul orasului Seoul, metropola cu 10 milioane locuitori. Se vor vedea si vizita: Chong wa dae - palatul prezidential, doar in exterior; Palatul Gyeongbokgung, cel mai mare din cele cinci palate construite din ordinul lui Yi Song-gye, imparat al dinastiei Joseon in sec 14 si reconstruit in sec 19; Palatul Changgyeongung UNESCO WH, din aceeasi perioada; Templul Jogyesa, centru budismului din Coreea; Strada Insadong, plina de farmec, cu magazine de artizanat si restaurante. Cina  la un restaurant local – cu o masa specifică de gratar in stil coreean. Cazare Seoul la hotel de 4*.
Ziua 14. SEOUL – ZONA DEMILITARIZATA - DOHA
Mic dejun. Timp liber in Seoul. Excursie optionala de exceptie, in zona demilitarizata DMZ, fasie de pamant care desparte Coreea de Sud de cea de Nord, una din cele mai mari atractii pentru orice turist ajuns in Seoul.  Vom vizita Podul Libertatii, Clopotul Pacii, Muzeul Armurilor, Observatorul - prilej de a arunca o scurta privire asupra ‘Nordului’, Tunelul Infiltrarii, unul din cele cateva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Doha. Noapte in avion.
Ziua 15. Doha – BUCURESTI
Sosim la Doha la 05:00 si plecam mai departe spre Bucuresti la ora 06:50. La ora 11:55 aterizam pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

NOTE
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15 – 19 persoane se va achita un supliment de 155 €. 

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE: 

  • Spectacol traditional Nanta: 90 €;
  • Zona demilitarizata DNZ (Coreea): 70 €; 
ArrayArrayArray

Destinatie: Japan

Durata: 1 zi, fara cazare

Ziua 1. BUCURESTI - TOKYO
Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 22:30 in aeroportul ‘Henri Coanda’ si plecare spre Doha la 00:35 cu zborul QR220. Noapte in avion.
Ziua 2. TOKYO
Sosire in Doha la 05:20 si continuare spre Tokyo la ora 06:45 cu QR 812. Sosire in aeroportul Haneda din Tokyo la 22:40. Transfer cu autocarul la hotel. Cazare in Tokyo la hotel 3*in apropierea parcului Ueno, faimos pentru ciresii sai.
Ziua 3. TOKYO 
Mic dejun. Tur de oras Tokyo pe jos si folosind mijloacele de transport in comun: se intra in ritmul locuitorilor si al orasului pentru o zi, intr-o experienta de neuitat, in stilul de viata al japonezilor de rand,  in contact direct cu  ei  in viata de zi cu zi vizitand cateva obiective turistice mai importante: Ginza, cea mai cunoscuta zona de restaurante si shopping, cu toate marile firme prezente, unde un metru patrat poate sa ajunga si la 100,000 de Euro! Koukyo Gaien, adica parcul din fata Palatului Imperial, de unde se vad cele doua poduri de la intrarea in palat, Nijubashi. Asakusa - cu templul  Senso-ji, mai este cunoscut si sub numele de Kannon-sama de localnici, unul din cele mai vechi si populare temple din Tokyo, cu Nakamise, o zona comerciala din preajma templului, plina de magazine traditionale cu prajituri, evantaie, kimonouri, ce redau atmosfera unui Tokyo de odinoara. Dejun la un restaurant local. Plecam cu vaporasul pe raul Sumida, vizitam gradinile Hamarikyu. Dupa masa mergem in Odaiba, cea mai noua zona din Tokyo, construita pe o insula artificiala unde privim apusul soarelui si Rainbow Bridge ce se reflecta in golful Tokyo. Seara ne vom plimba prin parcul Ueno si vom admira ciresii infloriti. Cazare in Tokyo la hotel 3*.
Ziua 4. TOKYO – KAWASAKI – KAMAKURA – FESTIVALUL FERTILITATII
Mic dejun. Plecam cu autocarul spre orasul Kawasaki (drum de aproximativ o ora) si participam la Festivalul fertilitatii, Kanamara Matsuri. Nu e o experienta pentru pudici, pentru ca acest festival, de altfel religios, shintoist, are in centru falusul. Atmosfera e incredibila: calugarii poarta pe umeri altare cu falusuri uriase, participantii incearca sa le atinga pentru noroc, prosperitate, armonie in cuplu si fertilitate. Se pot cumpara diverse obiecte cu forme falice, de la mici penisuri sfintite in templu, la inghetate colorate. Dupa numarul mare de participanti din fiecare an, putem spune ca, fie festivalul e foarte eficient (si cei care-l sarbatoresc obtin ce isi doresc), fie e pur si simplu foarte distractiv. Mergem apoi mai departe, la Kamakura (aproximativ o ora,iîn functie de trafic), in prima capitala a Japoniei medievale. Kamakura a fost si este inca un centru spiritual in Japonia, asa ca ne linistim dupa festival in Sanctuarul shintoist Tsurugaoka Hachimangu este foarte spectaculos si important istoric pentru acest oras. De la povesti cu shoguni mergem sa vedem o statuie de-a lui Buddha din 1252, Kamakura Daibutsu, iar mai apoi ne plimbam pe Komachi-dori spre gara Kamakura si profitam de acest timp liber pentru cumparaturi inainte de intoarcerea la Tokyo. Bagajele mari vor fi trimise de la Tokyo la Osaka, prin curier rapid (maxim un bagaj de persoana). Ne vom pregati cate un bagaj de mana pe care il vom lua cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru o noapte/ 2 zile. Cazare Tokyo la hotel 3*.
Ziua 5. TOKYO – HAKONE – MUNTELE HUJI – OSAKA
Mic dejun. Plecare dimineata cu autocarul catre Hakone, parte din parcul national Fuji-Hakone-Izu. Localitatea este cunoscuta pentru nenumaratele izvoare de ape termale. In afara de panorama muntelui Fuji (daca vremea este buna), zona este faimoasa in Japonia pentru peisajele sale deosebite si activitatile din aer liber. Mergem intr-o plimbare cu vaporasul pe lacul Ashi (format in craterul vulcanului Hakone), dupa care, daca vulcanul este linistit, luam telecabina catre Valea Owakudani, veche de 300 de ani. Are origine vulcanica si este inca activa; vom vedea anuri sulfurosi iesind din pamant! Specialitatea locala sunt ouale fierte in aceste ape termale, negre si cu un gust usor sulfuros, despre care se spune ca va pot prelungi viata cu pana la 7 ani. Dejun la un restaurant local, dupa care plecam cu autocarul catre Tokyo, apoi cu trenul Shinkansen in Osaka. Sosire Osaka, transfer la hotel si cazare hotel 3*.
Ziua 6. OSAKA - KYOTO
Mic dejun. Continuam sa exploram Japonia cu partea ei traditionala, istorica la Kyoto, orasul care are 17 obiective inscrise in patrimoniul UNESCO. . Vizite la: Palatul Nijo-jo, fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu si a urmasilor sai, patrimoniu UNESCO, Templul pavilionului de aur Kinkakuji, patrimoniu UNESCO,  actualmente templu ZEN, Ryoan-ji sau templul Dragonului Pasnic, cunoscut pentru gradina Zen cu 15 pietre. Seara mergem in cartierul Gion, unde cu noroc se pot observa Maiko, ucenicele Gheiselor. Intoarcere in Osaka cu trenul si transfer la hotel. Cazare in Osaka la hotel de 3*.
Ziua 7. OSAKA - NARA 
Mic dejun. Astazi vom pleca intr-un circuit, cu trenul, pana la Nara. vom vizita Templul Todaiji, cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buda de bronz din Japonia , Daibutsu (patrimoniu UNESCO). Urmeaza o plimbare in Parcul Nara, cu peste 1200 de caprioare, considerate mesagere ale zeilor Shinto . Ne intoarcem cu trenul la Osaka, orasul comerciantilor si al luminilor de neon. Cazare in Osaka la hotel de 3*. 
Ziua 8. OSAKA – HIROSHIMA – MIYAJIMA 
Mic dejun. Ne intalnim in holul hotelului si plecam cu trenul “Shinkansen” catre Hiroshima, ( 282 km in 2 ore!). Plecam cu ferry direct catre Miyajima, unul dintre cele mai frumoase 3 locuri din japonia. Vom vizita Sanctuarul shintoist Itsukushima  cu  faimoasa poarta Torii, care da in timpul fluxului senzatia ca pluteste pe apa. Plecam cu ferry-ul inapoi catre Hiroshima, unde luam autobuzul local cateva statii pentru a vedea “Muzeul si Parcul Memorial al Pacii” cu “domul bombei atomice, A-Bomb Dome”, locul in care a cazut bomba atomica, actualmente loc de reculegere. Luam tramvaiul si mergem la hotel. Bagajele mari vor fi trimise de la Osaka la Beppu, prin curier rapid (maxim un bagaj de persoana). Ne vom pregati cate un bagaj de mana pe care il vom lua cu noi, doar cu lucrurile necesare pentru o noapte/ 2 zile. Cazare in Hiroshima la hotel 3*.
Ziua 9. HIROSHIMA – BEPPU
Mic dejun. Plecam de dimineata cu trenul Shinkansen catre Kyushu, insula sudica a Japoniei, apoi trenul catre Beppu. Beppu este cea mai faimoasa statiune de bai termale din Japonia, producand mai multa apa fierbinte decat oricare alta statiune din tara, cu peste 2800 de izvoare, intr-o gama inegalabila, pornind de la izvoarele termale uzuale, la baile fierbinti de namol, de nisip si de aburi. Ne cazam si ne bucuram de ryokan, hotelul in stil japonez. Ne vom relaxa in baile termale ale hotelului dupa care vom pleca la cina la un restaurant local. Cazare in Beppu la hotel traditional japonez de 4*.
Ziua 10. BEPPU – FUKUOKA - BUSAN
Mic dejun. Pornim in circuit cu autocarul, vizitand cateva din cele opt iaduri din Beppu, izvoare fierbinti spectaculoase ce trebuie neaparat sa fie vazute si admirate: Umi Jigoku sau Iadul marin, un lac cu apa fierbinte, albastra, Oniishibozu Jikoku sau Cap Ras de Calugar, numit astfel datorita formelor bulelor de aer ce ies permanent la suprafata acestor lacuri de namol, Shiraike Jigoku, un lac de apa laptoasa fierbinte numit Lacul Alb, Chinoike Jigoku sau Lacul de sange, cel mai “fotogenic” dintre toate datorita apei sale sangerii, Tatsumaki Jigoku, gaizer fierbinte ce erupe timp de 30-40 minute la fiecare 6-10 minute. După vizite luam autocarul spre Fukuoka(2 ore) si  de aici ferry-ul catre Busan (Coreea) (aproxomativ  3 ore). Sosire in Busan, a doua metropola a Coreei de Sud dupa Seoul, la aprox 18:55. Ne intalnim cu ghidul local, dupa care vom face transferul la hotel. Cazare si cina in Busan la hotel 4*.
Ziua 11. BUSAN - GEONGJU
Mic dejun. Tur Panoramic Busan, denumit si „capitala estivala a Coreei” datorita plajelor sale. Se viziteaza Templul Beomesoa, din secolul 7, situat la baza muntelui Geumjeongsan. Plecam apoi la Gyeongju la 70 km. Gyeongju cu o istorie de 2000 mii de ani, oras in Patrimoniu Unesco, cu o concentrare remarcabila de pagode, temple, palate din perioada infloritoare a dinastiei Silla, din sec 7-10. Se vor vizita: Templul Bulguksa, cel mai frumos si bine cunoscut templu din Coreea (sec. 6)  si Grota Seokguram, din sec 8, cu o statuie impresionanta a lui Budha privind catre mare, inconjurat de 10 discipoli; temple artificiale din granit, ambele temple reprezinta esenta culturii coreene budiste inscrise in Patrimoniul Unesco; Observatorul Cheomseongdae, cel mai vechi observator astronomic din Asia de est, construit din 362 de blocuri din granit ce reprezinta cele 362 de zile ale anului lunar; Lacul Anapji, lac artificial din sec 14, construit de regele Munmu. Cina la un restaurant local. Cazare Gyeongju la hotel de 4*.
Ziua 12. GEONGJU - SEOUL
Mic dejun. Azi ne vom continua deplasarea catre Seoul. In drum vom vizita Muzeul Satului Coreean, un muzeu in aer liber in care sunt reproduse aproximativ 260 de gospodarii si de 20 de ateliere, astfel incat  vizitatorii pot sa arunce o privire asupra vietii si traditiilor coreene. Dejun la un restaurant local. Dupa sosire in Seoul vom vizita: poarta Namdaemun, poarta de intrare in oras si piata de noapte Namdaemun din imediata apropiere. Pentru doritori, optional, vom organiza un program la faimosul spectacol Nanta, urmat de o cina la un restaurant local. Spectacolul Nanta  consta in numere de acrobatie, magie, pantomima si participarea publicului, toate pe fundalul muzicii traditionale coreene Samul Dori. Cazare Seoul la hotel de 4*.
Ziua 13. SEOUL
Mic dejun. Ziua incepe cu turul orasului Seoul, metropola cu 10 milioane locuitori. Se vor vedea si vizita: Chong wa dae - palatul prezidential, doar in exterior; Palatul Gyeongbokgung, cel mai mare din cele cinci palate construite din ordinul lui Yi Song-gye, imparat al dinastiei Joseon in sec 14 si reconstruit in sec 19; Palatul Changgyeongung UNESCO WH, din aceeasi perioada; Templul Jogyesa, centru budismului din Coreea; Strada Insadong, plina de farmec, cu magazine de artizanat si restaurante. Cina  la un restaurant local – cu o masa specifică de gratar in stil coreean. Cazare Seoul la hotel de 4*.
Ziua 14. SEOUL – ZONA DEMILITARIZATA - DOHA
Mic dejun. Timp liber in Seoul. Excursie optionala de exceptie, in zona demilitarizata DMZ, fasie de pamant care desparte Coreea de Sud de cea de Nord, una din cele mai mari atractii pentru orice turist ajuns in Seoul.  Vom vizita Podul Libertatii, Clopotul Pacii, Muzeul Armurilor, Observatorul - prilej de a arunca o scurta privire asupra ‘Nordului’, Tunelul Infiltrarii, unul din cele cateva galerii subterane construite de nord-coreeni ca strategie de invadare. Seara transfer la aeroport pentru zborul spre Doha. Noapte in avion.
Ziua 15. Doha – BUCURESTI
Sosim la Doha la 05:00 si plecam mai departe spre Bucuresti la ora 06:50. La ora 11:55 aterizam pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti.

NOTE
Reducere copii max 12 ani: 10% din tariful de baza net, fara taxe ( doar pentru cazarea in camera cu 2 adulti ). Nu se acorda reduceri pentru a treia persoana adulta in camera. Grup minim 20 pers. Pentru un grup de 15 – 19 persoane se va achita un supliment de 155 €. 

 

EXCURSII SI ACTIVITATI OPTIONALE: 

  • Spectacol traditional Nanta: 90 €;
  • Zona demilitarizata DNZ (Coreea): 70 €; 
ArrayArrayArray