Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Despre Noi

IDM TOUR, este agentia de turism ce s-a impus pe piata turismului nu doar prin calitatea serviciilor oferite si profesionalismul echipei, ci mai ales prin loialitatea si satisfactia oferita clientilor sai. Activitatea agentiei consta in conceperea si comercializarea produselor si serviciilor de turism, business si agrement. 


 Pentru a intampina cat mai bine cerintele si nevoile clientilor, oferta IDM TOUR cuprinde o gama variata de produse si servicii turistice:

 * Rezervari hoteliere in tara si strainatate; * Bilete de avion pe curse de linie si inchiriere de curse charter pentru grupuri si VIP; * Vacante in tara sau in strainatate : circuite, pachete turistice individuale sau de grup, oferte last minute, excursii personalizate, pachete pentru Craciun si Revelion, destinatii exotice etc; * Organizarea de "Meetings & Events" in tara sau in strainatate: congrese, simpozioane, team-building, petreceri de Craciun, Revelion si alte ocazii speciale; * Ghid / insotitor de grup; * Asistenta turistica 24 ore / 7 zile pe saptamana; * Rent-a-car (cu sau fara sofer) in tara si strainatate; * Facilitarea procesului de obtinere a vizelor turistice / de calatorie; * Serviciul “client management”: * Asistenta in elaborarea bugetara si rapoarte ce urmaresc: tariful, destinatia, clasa de rezervare, tarif/noapte de cazare, numar nopti de cazare, pretul total etc; 

Obiectivul  nostru este de a oferi servicii de inalta clasa clientilor si de a le asigura satisfactia totala.